Alles wat we doen is gericht op één doel: de wensen van onze klanten tot in de details waarmaken.

 

Retail zit in ons bloed; Sinds de oprichting van het bedrijf werken wij continue voor bedrijven in de retail branche. Onze kracht ligt in een optimale samenwerking tussen de afzonderlijke disciplines die nodig zijn om tot het beste resultaat te komen.

 

dPP - de Project Partners  (dPP) beheerst en coördineert het gehele traject wat leidt tot tijdwinst en resultaat.

 

Voor diversen landelijk opererende supermarkt retailers en zelfstandige ondernemers verzorgen wij inmetingen, tekenwerk, coördinatiewerkzaamheden en ruwbouw- en uitvoeringsbegeleiding.

Bestaande filialen en nieuwe filialen ombouwen naar een geheel nieuw of actueel concept waarbij alle betrokken disciplines zoals afbouw, techniek, winkelinrichting en signing zijn betrokken.

Voorbereiding, planning, uitvoeringtijd en financiële investeringen zijn bepalend in deze uitdaging.

 

Voor de gehele retail branche is deze werkwijze inmiddels toepasbaar waardoor wij de opgedane kennis en ervaring ook toepassen bij speciaalzaken zoals slagerijen, drogisten, bloemen, speelgoed, foto en pc, mode winkels maar ook horeca gelegenheden en reiswinkels.

 

Elke winkel een eigen interieur en uitstraling die past bij het karakter en wens van het bedrijf.

 

Door ons netwerk met o.a. afbouwpartijen, interieurbouwers, leveranciers en adviseurs wordt kwaliteit gegarandeerd en hebben we de capaciteiten om daar optimaal op in te spelen.

 

 

dPP de Project Partners BV

Jasmijnlint 13

1906 KB   Limmen

Telefoon: 06 - 207 99 070

E-mail: info@dpp-deprojectpartners.nl

 

Kamer van Koophandel Alkmaar 37 14 77 53     Rabobank Castricum NL90INGB0160654262