Transformatie van kantoren zorgt ervoor dat leegstaande kantoorgebouwen een nieuwe functie krijgen, revitalisatie kan kantoorgebouwen een nieuwe impuls geven voor de komende jaren.

 

Bij, transformatie of revitalisatie van onroerend goed schakelen opdrachtgevers steeds vaker een onafhankelijk Projectmanagement of Bouw-adviesbureau in voor werkzaamheden en advies.

 

dPP - de Project Partners  (dPP) heeft ruime ervaring met het bouwen, verbouwen of revitaliseren van kantoren en kan een breed diensten pakket aanbieden.

 

Vaak voeren wij de werkzaamheden uit op basis van een Programma van Eisen dat de opdrachtgever heeft opgesteld.

Hierdoor kunnen wij gestructureerd en helder aan de slag gaan met uw bouw- verbouwplannen waarbij wij uiteraard de benodigde vergunningen, bouwtekeningen en constructieberekeningen verzorgen.

Als uitgangspunten hanteren we een optimale verhouding tussen flexibiliteit, kwaliteit en investering.

Door gebruik te maken van een vast aanspreekpunt en ons netwerk van o.a. interieurarchitecten, aannemers, interieurbouwers en lichtadviseurs wordt de kwaliteit gegarandeerd.

 

Een geslaagd eindresultaat start met betrokkenheid, intensief samenwerken, goed overleg en, heel belangrijk; heldere afspraken vanaf het begin.

 

Desgewenst stellen wij al tijdens de voorbereiding een scenario voor het toekomstige onderhoud op.

Zo zijn er al in een vroeg stadium afspraken te maken over onderhoud om bedrijfsvastgoed langdurig in conditie te houden.

dPP de Project Partners BV

Jasmijnlint 13

1906 KB   Limmen

Telefoon: 06 - 207 99 070

E-mail: info@dpp-deprojectpartners.nl

 

Kamer van Koophandel Alkmaar 37 14 77 53     Rabobank Castricum NL90INGB0160654262